Eşini döven Vergi Dairesi Müdürü tutuklandı

4 Ağustos 2010 Çarşamba

Tekirdağ Vergi Dairesi Müdürü Mehmet E.(42), girdiği kıskançlık krizi sonrası memur eşi Serap E.'yi döverek hastanelik etti. Yüz kemiklerinde ve kafatasında kırıklar oluşan Serap E.'nin sağlık durumu ciddiyetini korurken, Mehmet E. tutuklandı.




Tekirdağ Vergi Dairesi Müdürü Mehmet E.(42) ile Tekirdağ Defterdarlığı'nda memur olarak çalışan bir yıllık eşi Serap E. arasında dün akşam saatlerinde tartışma çıktı. Mehmet E. ile 'çok gezdiği' için tartıştığı eşinin tartışması kavgaya dönüştü. Eşinin yumrukları sonrasında evin dış kapısını açarak kaçmaya çalışan Serap E.,'yi çığlıklarını duyan komşuları kurtardı. Olay sonrasında Mehmet E. koşarak kaçarken, baygın haldeki Serap E. ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Beyin Cerrahi Servisi Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi altına alınan Serap E.'nin travma geçirdiği, yüz kemiklerinde ve kafatasında kırıkların olduğu tespit edildi. Durumu ciddiyetini koruyan Serap E.'nin ameliyata alınacağı bildirildi.

Olaydan sonra kaçan Mehmet E., gece saatlerinde avukatı ile birlikte polis merkezine giderek teslim oldu. Kıskançlık sonucu çıkan kavgada kendisini tutamayarak eşine birkaç defa vurduğunu söyleyen Mehmet E., sevk edildiği mahkemece 'Aile fertlerine kötü muamele ve darp' suçundan tutuklandı.
Çıkışta gazetecilerin, 'Eşinizi niçin dövdünüz, pişman mısınız' sorusuna, "Ben kimseyi dövmedim. Öyle bir olay yok. Niye pişman olacağım. Bir şey yapmadım" diye cevap veren Mehmet E. Tekirdağ Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. 

0 yorum: