Tekirdağ'da Otobüs Kaçırma Olayı

12 Nisan 2012 Perşembe

TEKİRDAĞ’da, içinde yolcu bulunmayan belediye otobüsünü kaçırmak isteyen kar maskeli silahlı kişi, sürücü Serkan Yıldırım’ın direnmesi üzerine vazgeçerek kaçtı. Sürücü ile silahlı kişinin arasında geçen ve komedi filmlerini aratmayan diyaloglar ise otobüsteki güvenlik kamerasına yansıdı.

Kimliği tespit edilemeyen bir kişi, akşam saatlerinde Yeni Sanayi Sitesi Camii durağında 35 yaşındaki Serkan Yıldırım yönetimindeki 59 KC 803 plakalı Tekirdağ Belediyesi Özel Halk otobüsünü durdurdu. Bu kişi otobüs durunca yüzüne kar maskesi geçirdi ve ardından tabancasını çekerek, otobüs sürücüsünün ışıkları kapatmasını istedi. Ardından sürücü ile silahlı gaspçı arasında şu diyaloglar geçti.

Oynat


Silahlı kişi: Işıkları söndür.

Şoför: Söndürmem.

Silahlı kişi: Sen canına mı susadın.

Şoför: Evet, canıma susadım.

Silahlı kişi: Bak vururum seni.

Şoför: Çek vur dayı, söndürmem diyorum.

Silahlı kişi: Sür arabayı.

Şoför: Sürmem.

Ssilahlı kişi: Lan sürsene arabayı.

Şoför: Öldür istersen. Sürmüyorum dayı sen kimsin.

Geçen bu diyalogların ardından; sürücü ile baş edemeyeceğini anlayan silahlı kişi, kapıyı açarak hızla kaçtı. Sürücü de silahlı kişinin arkasından, "Şimdi polisi çağırayım da gör gününü" diye bağırdı. Ardından sürücü polise haber verdi. Güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye alan polis ekipleri, silahlı kişinin kimliğini belirlemeye çalışıyor. Soruşturma sürüyor.

0 yorum: