Muratlıda Zabıta Memuru Rüşvetten Tutuklandı

29 Temmuz 2009 Çarşamba

Muratlı’da 24 Yıllık Zabıta Memuru Rüşvetten Tutuklandı...

Tekirdağ/ Muratlı İlçesi belediyesinde 24 yıllık görevli zabıta memuru pazarcı bir esnaftan rüşvet aldığı sırada polisin yaptığı baskınla suçüstü yakalandı. Zabıta memuru çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Muratlı Belediyesi’nde 24 yıllıdır zabıta memuru olarak görev yapan Ali Eren (45) önceki gün Pazar yerinde tezgah açmak isteyen G.A açtığın yerin başkasına ait olduğunu ve buraya tezgah açmak için önce görüşmeleri gerektiğini söyledi.

Memur Ali Eren G.A ya kendisine 2 bin 500 TL verilmesi durumunda bu yeri satabileceğini belirtti. n Erdal ÖZCAN 4 10’da

Baştarafı 1. sayfada

G.A yanında bu kadar para olmadığını belirtmesi üzerine akşam buluşmaları halinde ödemeyi yapabileceğini söyledi. G.A daha sonra Cumhuriyet Savcılığı ile Muratlı İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek durumu anlattı.

Olay üzerine G.A nın üzerinde bulunan 720 TL nin seri numaraları alındı. Akşam üstü Pazar yerinden G.A’dan parayı almaya gelen zabıta memuru parayı cebine koyduğu sırada polis ekipleri tarafından suçüstü yakalandı. Öncelikle suçlamayı kabul etmeyen Zabıta Memuru Ali Eren emniyette alınan ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından görevi kötüye kullanmak ve İrtikap suçundan tutuklanarak Tekirdağ Kapalı Cezaevine gönderildi. Olay ile ilgili soruşturma devam ediyor.

0 yorum: